Close
Fabriekstraat 30, 7005 AR Doetinchem
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur

Over BK keukens

BK Keukens is in 2021 opgericht door de ervaren ondernemers Wouter Barink (‘B’) en Arjan Kiers (‘K’). Wouter heeft als aannemer ruim dertig jaar ervaring in de bouw en Arjan is al ruim 25 jaar tegelzetter in de regio. Ze werken al vele jaren als ZZP’er en hebben nu de krachten gebundeld. Samen leveren ze een totaalconcept op het gebied van keukens, sanitair en badkamers (Baderie). Bij BK Keukens kunt u terecht voor het hele traject, van inspiratie en advies tot levering, installatie en montage. En uiteraard voor de benodigde nazorg. Van begin tot eind staan ze voor u klaar.

Bij BK Keukens houden we van korte lijnen. Duidelijke en efficiënte communicatie met u, maar ook met onze leveranciers. Doordat we een totaalconcept bieden kunt u uw keuken-, of badkamerverbouwing helemaal zelf beheren. U heeft één offerte en één contactpersoon. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Komt u dan langs in onze showroom in Doetinchem om inspiratie op te doen op het gebied van keukens, badkamers en sanitair. Wouter en Arjan staan graag voor een passend advies en zorgen dat het hele traject in goede handen is. Graag tot snel!

Neem contact op

BK Keukens

Bij BK Keukens houden we van korte lijnen. Duidelijke en efficiënte communicatie met u, maar ook met onze leveranciers. Doordat we een totaalconcept bieden kunt u uw keuken-, of badkamerverbouwing helemaal zelf beheren. U heeft één offerte en één contactpersoon.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Komt u dan langs in onze showroom in Doetinchem om inspiratie op te doen op het gebied van keukens, badkamers en sanitair. Wouter en Arjan staan graag voor een passend advies en zorgen dat het hele traject in goede handen is. Graag tot snel!

Proef onze sfeer