Close
Fabriekstraat 30, 7005 AR Doetinchem
Dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur
Keukens

Assortiment

Met een keuken of badkamer op maat wordt het leven nog aangenamer. Dat begrijpen we bij BK Keukens als geen ander. Daarom kunt u bij ons terecht voor een ruim assortiment keukens en badkamers (Baderie) van hoogwaardige kwaliteit. Of u nu thuis gaat renoveren, verbouwen of vernieuwen. Tijdens dit traject geven wij u advies, zorgen we voor de levering, installatie én montage.

Zo heeft u alles onder één dak.

Neem contact op
BK Keukens

Keukens

Bent u van plan om een nieuwe keuken te kopen? Of wilt u graag uw huidige keuken renoveren? In dat geval bent u bij BK Keukens aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze uit verschillende keukenopstellingen in diverse keukenstijlen en in ieder budget.

Wij hebben een ruim assortiment aan hoogwaardige merken van Duitse kwaliteit, zoals Sachsen Keukens en Artego Keukens. De apparatuur bestaat uit onder meer Siemens, Neff, Aeg, Atag, Etna en Beko. Hiermee maken we van uw keuken een droomkeuken met functionaliteit.

Wij luisteren naar uw wensen en denken graag met u mee om uw droomkeuken te ontwerpen. Neemt u contact op voor de mogelijkheden of breng een bezoek aan onze showroom in Doetinchem. Van begin tot eind helpen wij met uw keuken op maat.